Повернутися до звичайного режиму

Шановні мешканці громади!

Представляємо на Ваш розгляд та обговорення плани та прагнення громади стосовно розвитку освіти в Мереф’янській міській територіальній громаді. Сформована робоча група зібрала данні та провела внутрішній і зовнішній моніторинг стану системи освіти. На підставі отриманих результатів було визначено місію, стратегічні та операційні цілі, завдання необхідні для їх реалізації.

Місія Мереф’янської міської територіальної громади визначена в стратегії розвитку освіти та полягає в створенні якісного освітнього простору в громаді для кожного її мешканця, підвищення якості освітніх послуг та мотивації у здобутті освіти, забезпечення особистісного розвитку та самореалізації дітей, молоді та людей старшого віку.

Для її реалізації визначені такі стратегічні цілі:

1. Забезпечення високої якості освітніх послуг з дошкільної, повної загальної середньої та позашкільної освіти.

2. Розбудова системи освіти впродовж життя та сприяння у реалізації цілей сталого розвитку

3. Розбудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти розвиток співпраці учасників освітнього процесу та підвищення мотивації учнів до навчання

4. Розвиток співпраці учасників освітнього процесу та підвищення мотивації учнів до навчання

5. Модернізація матеріально-технічного забезпечення закладів освіти

Друга стратегічна ціль – розбудова системи освіти впродовж життя та сприяння у реалізації цілей сталого розвитку – об’єднала такі операційні цілі:

1. Підвищення доступності освітніх послуг для здобуття освіти впродовж життя.

2. Сприяння реалізації цілей сталого розвитку.

Детальніше про причини, які лягли в основу стратегічних та операційних цілей, та завданнями, які необхідно виконати для їх реалізації Ви можете ознайомитися у доданому файлі.

Стратегія розвитку освіти Мереф’янської міської територіальної громади

Заохочуємо Вас вносити власні пропозиції із дотриманням нижче зазначених вимог. Це дозволить максимально чітко зрозуміти і врахувати ваше бачення.

Ваші пропозиції можуть бути надіслані за допомогою форми google, для цього скористайтеся лінком «Пропозиції до стратегії розвитку освіти Мереф'янської територіальної громади», або у паперовому варіанті надіслані до відділу освіти Мереф’янської міської ради на електронну адресу merefavoks@gmail.com.

Кiлькiсть переглядiв: 109

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.